Amics de ca l'Arenas

PEP ANDREU, DIRECTOR DE m1tv, HISTÒRIA VIVA DE TELEVISIÓ DE MATARÓ

???????????????????????????????El dijous 24 de novembre, Pep Andreu, Director de m1tv, bon comunicador i lliurat amb cos i ànima per la implantació d’una bona Televisió de Mataró, ens va informat amb detall l’origen i les vicissituds que ha comportat arribar a fer realitat un mitjà informatiu viu i necessari avui, quan la imatge flueix tan poderosament en el dia a dia de la vida de la gent

Televisió de Mataró ha estat un projecte que es remunta a la dècada dels 80 del segle passat. Un projecte que fou posat en circulació per un grup de joves entusiastes de la comunicació liderats per Josep Lluís Lligonya. Ells agafaren el compromís de fer vigent l’actual m1tv.

El seu actual director, Pep Andreu, que des del primer dia i encara avui n’és un dels principals promotors, ho exposà amb precisió i entusiasme, remarcant cadascuna de les etapes del llarg recorregut: els orígens, la primera dependència a les Galeries Tertre del carrer Los Alamos, el pas a Can Marfà i fins les noves instal·lacions al TecnoCampus. Els recursos tècnics, el salt del format analògic al digital i la vocació d’arrelament al territori amb esperit de servei.

Significatiu, també, el record dels que hi han passat, que van aportar entusiasme i voluntat. Fet que, insistí, ha estat la clau que ha obert moltes portes que semblaven inaccessibles. Es pot ben dir que la televisió local va entrar a Mataró de la mà d’unes persones que des de la il·lusió i el coneixement n’han fet un element imprescindible de la ciutat. Aconseguint, ho va remarcar, un potent mitjà d’informació obert i no supeditat als poders fàctics i polítics.

Una lliçó i un agraïment. Gràcies

Deixa un comentari