Amics de ca l'Arenas

l’Exposició de l’Any Jordi Arenas “Mirades Polièdriques”

Benvolguts/des

S’ha rebut aquest comunicat del Museu de Mataró, amb referència a l’Exposició de l’Any Jordi Arenas “Mirades Polièdriques”, que s’havia d’obrir el divendres 8 de maig a Ca l’Arenas Centre d’Art del Museu de Mataró:

Si no fos pel COVID-19 i el confinament, avui obriríem aquesta exposició, que s’emmarca en els actes de commemoració del centenari del naixement de Jordi Arenas i Clavell (Mataró 1920-1998).

«Mirades polièdriques» ens presentarà les múltiples facetes de Jordi Arenas, que ens permetran conèixer el personatge en tota la seva complexitat. Comptarem amb la col·laboració dels alumnes que Jordi Arenas va destacar. Els hem demanat que triïn una obra del mestre i que la relacionin amb una de seva, per poder establir vincles emocionals i de referències plàstiques.

Ens centrarem a donar a conèixer la pluralitat d’obres que es conserven al seu llegat, amb les quals podrem comprendre el procés de creació de la seva producció artística i la seva participació en molts aspectes culturals vinculats a la ciutat. La mirada polièdrica com a docent, amb la tria i aportació d’obres dels alumnes; com a artista, amb la mostra de tres exposicions per veure les facetes, tècniques i temàtiques que tractava: paisatge, retrat, i obra religiosa; com a músic, com a arqueòleg i com a ciutadà que va llegar a la ciutat la casa i la seva obra… Aquesta múltiple revisió de les seves activitats serà el fil conductor dels recorreguts que organitzarem a Ca l’Arenas, ben aviat.

Deixa un comentari