Amics de ca l'Arenas

LA CASA DE CÓS A MATARÓ

El dimecres 13 de març a 2/4 de 8 del vespre, Manel Salicrú tractà sobre la casa de cós a Mataró. La conferència va representar per tots els assistents una lliçó molt documentada sobre aquestes edificacions d’uns trets molt habituals a la nostra ciutat des del segle XVI fins a les primeries del segle XX.

L’exposició, a més de la preparació i experiència del conferenciant, va comptar amb el suport d’una elaborada projecció amb plànols i fotografies de cases construïdes amb aquestes característiques, moltes de les quals les podem contemplar encara avui.

Manel Salicrú va fer un relat tècnic inicial per després considerar l’evolució que s’anà produint a través dels segles, amb les seves constants urbanístiques i històriques, cosa que donà una amenitat molt interessant i assequible per part del nombrós públic present. Sense por a faltar a la veritat, els concurrents a l’acte van rebre una explicació molt didàctica per entendre unes edificacions històriques molt interessants de la ciutat de Mataró.

Deixa un comentari