Amics de ca l'Arenas

Jordi Carbonell presenta la novel•la QUAN CREMÀVEM LES FÀBRIQUES

Benvolguts.

            Després de la seva primera obra, “El temporal de les faves” (2011), Jordi Carbonell i Roure ha realitzat una segona novel·la històrica, “Quan cremàvem les fàbriques”, ambientada en el Mataró de la segona meitat del segle XIX; en plena revolució industrial i amb les lluites, contradiccions i ideals propis d’una societat connectada amb Barcelona pel primer ferrocarril de la península. Una ciutat, Mataró, que en aquells anys esdevingué el segon nucli comercial més important de Catalunya.

            Jordi Carbonell i Roure, cirugià de professió, ha combinat la medicina amb la llicenciatura de filosofia i lletres. Com a dibuixant  fou deixeble de Jordi Arenas, amb el qual va fer bona amistat.

            Obrirà l’acte l’editor Jordi Albertí, per Editorial Gregal. Tot seguit Jordi Carbonell farà una exposició sobre el contingut de la novel·la i el retrat dels personatges més destacats que hi intervenen. L’acompanyarà Víctor Ligos, historiador que ha estudiat amb profunditat la vida social obrera d’aquells anys.

            L’Associació Amics de Ca l’Arenas i Editorial Gregal us invitem a la presentació de  “Quan cremàvem les fàbriques” de Jordi Carbonell.

            Us hi esperem.

Dijous, 6 de juny a 2/4 de 8 del vespre.

            ASSOCIACIÓ AMICS DE CA L’ARENAS

Carrer Argentona, 64

Deixa un comentari