Amics de ca l'Arenas

Exposició Obres de Jordi Arenas

 

Benvolguts/des.

Us anunciem l’obertura de l’exposició OBRES DE JORDI ARENAS EN COL·LECCIONS PRIVADES, del divendres 23 d’octubre al diumege 29 de novembre, al Col·legi d’Aparelladors de Mataró i El Maresme.
Organitzada per Associació Sant Lluc per l’Art.
Hi sou convidats

Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró.

Plaça Xammar, 2

 

Bon dia

El proper 23 d’octubre, a tan sols quinze dies justos del centenari del naixement de Jordi Arenas i Clavell que tractem de commemorar malgrat tots els entrebancs que la crisi sanitària ens imposa, l’Associació Sant Lluc per l’Art junt amb una colla d’amics, exalumnes , familiars i alguna entitat, obrim les portes d’una exposició a l’espai expositiu del Col·legi d’Aparelladors de Mataró el Maresme, en la que retem homenatge a la figura de l’enyorat mestre.

Per a tal fet hem aplegat fins a vint-i-.cinc obres de Jordi Arenas que actualment estan en mans d’aquest grup que generosament les ha cedit per a dur a terme aquesta remembrança.

L’exposició està emmarcada sota el títol de “ OBRES DE JORDI ARENAS EN COL·LECCIONS PRIVADES” i, com ja hem dit obrirà les portes el proper divendres 23 d’octubre i romandrà oberta fins el 29 de novembre i amb aquesta mostra l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró s’afegeix a la nombrosa llista d’activitats proposades per a celebrar el centenari de Jordi Arenas, tot i que la pandèmia ha anat endarrerint moltes de les previsions que esperem que gradualment es puguin anar duent a cap.

El nostre reconeixement cap a totes i tots aquells que ens han cedit una o més obres per a poder realitzar aquesta exposició i a totes aquelles persones, amics i amigues, que ens han ajudat en el recull i transport de les obres així com el muntatge posterior.

Les obres presentades recorren la temàtica més abundant de Jordi Arenas : el retrat, els temes figuratius i el paisatge ( principalment marines ), acompanyat d’un extraordinari bodegó pintat de quan Jordi Arenas comptava tan sols quinze anys, que ja prefigurava el seu futur artístic en el que va excel·lí i del que tindrem aquesta modesta mostra que compta amb el valor poc usual de què no pot ser habitualment contemplada en un museu, doncs està ben instal·lada i admirada en llars i espais privats.

Únicament ens resta convidar-vos a visitar aquesta exposició singular que estarà a l’abast de tots nosaltres en els dies i hores indicats en el fullet adjunt.

Al mateix temps també us demanem que us feu ressò de l’exposició dins del vostre entorn i per mitjà dels vostres propis recursos informatius.

Esperem amb il·lusió la vostra grata presència.

Ben cordialment

Antoni Luis i Planas