Amics de ca l'Arenas

CONCERT D’ESTIU AL PATI DE CA L’ARENAS

L’Associació Amics de Ca l’Arenas va ajornar l’Homenatge a l’artista Santiago Estrany. La seva defunció el dia 30 de maig alterà la intenció d’honorar l’insigne artista mataroní amb ell present i es decidí, amb l’acord del Museu de Mataró ila Regidoriade Cultura de l’Ajuntament de Mataró, organitzar un conjunt d’actes destinats a enaltir la memòria de l’artista traspassat. Els actes es faran el mes de novembre d’enguany. Sí que ens va semblar que l’organització del concert que ja teníem contractat no hi havia raó per cancel·lar-lo, és així que es passà a concebre’l com a Concert d’Estiu que anualment celebrem per aquestes dates. El programa que ens presentaven era engrescador i dels joves músics de Granollers en teníem molt bones referències.

El dissabte 6 de juliol el pati de Ca l’Arenas oferia un immillorable aspecte, amb un nombrós públic disposat a escoltar un programa musical escollit i interpretat per uns músics que, tot i ser joves, comptaven amb un bon bagatge de sensibilitat i correcció, sota la direcció del mestre Josep Maria Sauret, d’afinada delicadesa i pedagog de primera. Bach, Vivaldi, Sostakovitx… i algunes peces més contemporànies van omplir l’espai amb un concert de molta qualitat, a l’hora baixa i emmarcats en lloc tan adient i desaprofitat.

Molts dels assistents, vinguts de Granollers, van necessitar feina i ajut per trobar Ca l’Arenas, la manca de senyalització i el desconeixement que hi ha de Ca l’Arenas en molts mataronins els va dificultar la localització. Se n’ha parlat sovint amb els responsables de cultura i no s’ha arribat a posar-hi esmena. És un fet que es dóna sovint i una senyalització adequada resoldria una bona part del problema.

Deixa un comentari