Amics de ca l'Arenas

Bobo Choses, alguna cosa més que una empresa de moda infantil

Hi havia qui es mostrava sorprès que dins el cicle de conferències de l’Associació Amics de Ca l’Arenas es presentés, el dijous 13 de desembre, una jove empresària, Adriana Esperalba, dedicada a la creació i promoció de moda infantil. Semblava com una desviació del que s’ha anat fent fins avui., prou que se n’explicava la vessant creativa dels productes que Bobo Choses llençava als mercats. Uns mercats dispars escampats per l’àmplia geografia internacional. A més, desfèiem dubtes tot enfocant la part creativa que hi havia en els vestits infantils.

Adriana Esperalba va saber donar la imatge necessària de l’originalitat i la complexitat que comporta treballar a partir del món dels infants. Acompanyada de la projecció , la música i un vídeo il·lustratiu, va saber interessar-nos quant a la manera de fer forat en la xarxa comercial convencional. És que Adriana Esperalba i el seu equip tenen molt clar com i de quina manera hi volen ser presents, amb el nen com a actor principal des del primer moment.

Molt convençuda del paper que desenvolupen en aquest camp, explicà que es treballava cada model a partir d’uns contes, un per a la col·lecció d’estiu i un altre per a la d’hivern. També la promoció d’un vídeo musical, amb lletra i banda musical de nens, la influència de les idees nòrdiques inicials adaptades a la diversitat, així com la metamorfosi evolutiva de l’abella, les flors, el concepte unisex; el catdog, gat i gos units, el pigelephant… destinats a conjuminar la fantasia i la fauna més acostada al món infantil.

Una vetllada agradable, entenedora i altament instructiva pel que fa a la qualitat i la bellesa que conté la roba de vestir destinada als infants.

Fotografies Joan Turà

Deixa un comentari